Spin-off voor Beverly Hills, 90210?

Als het aan Tori Spelling ligt zal het niet lang meer duren voor haar langgekoesterde droom - schitteren in een spin-off van Beverly Hills 90210 - in vervulling gaat. De 35-jarige actrice, die jarenlang in de serie te zien was als Donna Martin, is momenteel druk aan het onderhandelen om een rol te krijgen in de gepimpte versie van BH90210.

Donna zou niet de enige oudgediende zijn die haar opwachting maakt in 90210. Sterker nog, Jennie Garth - beter bekend als de sexy blondine Kelly Taylor - speelt zelfs zeker mee in de pilot. Tori kan niet wachten om met Jennie (nog altijd een goede vriendin) een trailer op de set te delen. "Het lijkt me geweldig om onze personages weer samen te zien in een serie en een kans te krijgen om met Jennie samen te werken."

Sexy moeder
Kieskeurig over wat Donna precies gaat doen in 90210 is Tori in ieder geval niet. Ze vindt het allemaal prima, zelfs de rol van ‘sexy moeder’ zou ze niet afslaan. De actrice is van mening dat haar vader, de inmiddels overleden Beverly Hills, 90210-producent Aaron Spelling, het zo gewild zou hebben. “Het is altijd mijn vaders droom geweest om een nieuwe versie van de serie te maken voor hij overleed, dus ik weet dat hij trots op me is. En hij zou nog trotser zijn als ik ook deel uitmaak van de nieuwe cast.”

Brandon, Dylan en Gabrielle
Het is nog niet bekend of Tori - beroemde dode vader of niet - ook daadwerkelijk te zien zal zijn in de pilot van 90210. Het is ook onduidelijk of andere oud-collega's als Jason Priestley (Brandon), Luke Perry (Dylan) en Gabrielle Carteris (Gabrielle) hun opwachting zullen maken. Tot zover heeft geen van hen zich gemeld bij de producent...

Meer over:

Reageren