Spinoff Criminal minds in de maak

De misdaadserie Criminal minds is sinds de start in 2005 een van de populairste misdaadseries in Amerika. Ook hier in Nederland, waar de serie vanaf het begin te zien is bij Veronica, kijken we graag naar het speciale FBI-team dat op een slimme manier moordzaken onderzoekt en oplost.

Niet zo gek dus dat de makers van Criminal minds (CM) al tijdje rondlopen met het idee om een spinoff te produceren. Nu zowel CBS als ABC, de zenders die ook samen verantwoordelijk zijn voor de productie van CM, interesse heeft getoond in de spinoff, kunnen producenten Ed Bernero en Chris Mundy eindelijk serieus aan de slag.

Geheimzinnig
Over hoe deze spinoff eruit gaat zien, waar de nieuwe serie zich afspeelt en wie erin speelt wordt vooralsnog erg geheimzinnig gedaan. Het enige dat Ed en Chris willen bevestigen is dat de spinoff om een compleet nieuw team draait.

Nieuwe gezichten
Dat houdt in dat we bekende gezichten als Derek, Hotch of JJ in ieder geval niet in de spinoff zullen terugzien. Maar ach, zolang er een nieuwe Criminal minds-achtige serie wordt geklaagd, zul je ons niet horen klagen.

Reageren