Spraakmakende poppenshow bij MTV

MTV krijgt er vanaf één september een poppenshow bij, maar die niet geschikt is voor de kleintjes! De nieuwe absurde Britse sitcom Fur TV staat namelijk bol van de seks, drugs en rock & roll.

Lapeño, Fat Ed en Mervin zijn drie poppen die proberen te overleven in de complexe mensenwereld. Niks is ze te gek en ze gedragen zich zeker niet als voorbeeldige burgers…

Seks God
De Braziliaanse Lapeño is op zoek naar één ding: seks! Dagelijks bezwijkt er wel een willekeurig model voor zijn coole zonnebril, gladde praatjes en latin accent. Als seks even niet aan de orde is, is de kans groot dat de 'babe magnet' achter de draaitafel te vinden is als DJ Peenie.

Gewoon vet
Fat Ed is letterlijk: vet! Maar eten is niet zijn enige passie: hij speelt ook in Stinkhole, de hardste band ter wereld. Daarnaast geniet hij ervan om zijn huisgenoot Mervin in elkaar te slaan, wat meestal gepaard gaat met de meest ranzige scheldwoorden.

Zelfbevrediging
Mervin is gewoonweg een pornoverslaafde. Hij droomt van een vriendin, maar zijn sulligheid en 'bad moves' helpen niet mee. Voorlopig houdt hij zichzelf zoet met 'furry masturbatie'!

Maffe personages, ranzige grappen en hilarische scripts: vanaf één september om 23.00 op MTV.

Reageren