Spuiten en slikken gay night

Zondagavond kleurt Spuiten & Slikken roze. De hele aflevering van het BNN-programma staat in het teken van homo's. Filemon praat met Paul de Leeuw, co-host van de avond, èn met mode ontwerper Bas Kosters over alles wat met homoseksualiteit te maken heeft.

Ook Yvette van der Meer schuift aan. Zij is schrijfster van het boek Uit de Kast! En dan? en vertelt uitgebreid over het beladen moment dat homo's eerlijk uitkomen voor hun geaardheid.

Van Madonna tot het Songfestival, van darkrooms tot de Gay Pride: aan de Spuiten & Slikken tafel komt alles aan bod.

Pompies
De rollatorhomo, de pompie, en de relnicht, de ene homo is de andere niet. Filemon is blij met de homo editie van Spuiten & Slikken: "Hoe meer homo's, hoe beter. Blijven er lekker veel vrouwen voor mij over."

Zarayda gaat met drie verschillende type homo's op pad en maakt een boeiende reportage over de ins en outs van de verschillende gay subculturen. Het is nog steeds een wijdverbreid misverstand dat alle homo's anale seks hebben, Nicolette behandelt dit onderwerp uitvoerig in Kutbrieven en Klotevragen.

Verder in de uitzending een optreden van travestiet Corrie Camping voor Alle 13 Geil. En natuurlijk ontbreekt ook in deze uitzending het gezelligste hoekje van Nederland niet: Dennis' Pornohoek.

Reageren