Spuiten en Slikken krijgt kater in Oeganda

21 juli 2013 14:34 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Ook deze zomer gaat Spuiten en Slikken weer op reis. Na een bezoekje aan de hoeren in de VS, is het vanavond tijd om een besnijdenis in Oeganda bij te wonen.

Twee weken geleden begon Spuiten en Slikken op Reis met een reportage over de prostituees in de Bunny Ranch. Verslaggever Filemon Wesselink was als een kind zo blij. Deze keer krijgt hij te maken met zwaardere kost.

Filemon Wesselink

In Rio de Janeiro (Brazilië) zijn druggebruikers en dealers de pineut. De politie veegt met harde hand de sloppenwijken schoon om de stad drugsvrij te krijgen voor het WK voetbal en de Olympische Spelen. Filemon Wesselink staat erbij, kijkt ernaar en praat met crackverslaafden.

Tim Hofman

Na een woeste nacht in het uitgaansleven van Kampala ­ontnuchtert Tim Hofman (foto) snel in deze aflevering van Spuiten en Slikken op Reis. De vliegende reporter is in Oeganda getuige van een besnijdingsceremonie. Dan vergaat het lachen je wel en kan de drank van de vorige avond lelijk op gaan spelen. In ruil voor het pijnlijke verlies van hun voorhuid mogen de twee jongens die Tim volgt zich voortaan man noemen.

Meer over