Staat deze Lost-ster op uit de dood?

Na het welles-nietes verhaal of we in het zesde en laatste seizoen van Lost de reeds overleden Charlie (Dominic Monaghan) gaan terugzien, is in Amerika nu een nieuw verhaal over een mogelijke wederopstanding de lucht in geslingerd.

Niemand minder dan Shannon Rutherford, die in het tweede seizoen van Lost omkwam toen ze per ongeluk werd neergeschoten door Ana-Lucia, zou wel eens kunnen opstaan uit de dood. Haar vertolkster Maggie Grace liet zich onlangs op een feestje ontvallen dat de producers van de serie haar hadden uitgenodigd voor een retourtje Hawaii.

Setbezoek
Toen een brutale journalist haar vroeg hoe ze het vond om weer in Lost te spelen, bevestigde de actrice dat ze inderdaad een bezoek heeft gebracht aan de set. En niet voor het laatst, zo blijkt. "Ik kijk ernaar uit om weer naar Hawaii af te reizen", aldus Maggie. "Al zou ik niet weten waarvoor..."

Claire en Charlie
Een kleine kanttekening: dit gerucht is nog niet officieel bevestigd. De producers hebben trouwens onlangs wel laten weten dat Emilie DeRavin (Claire) zeker meespeelt in het nieuwe seizoen. Of Dominic Monaghan (Charlie) ook van de partij is, daar zijn de meningen nog over verdeeld. Wordt vervolgd dus...

Reageren