Start House seizoen 7 bekend...

Het is zomer en dus kijken de Amerikanen reikhalzend uit naar het najaar, want dan beginnen al hun favoriete series weer. Zo krijgen fans van House het zevende seizoen voor hun kiezen, en dat belooft wat. Zoals acteur Hugh Laurie het omschrijft: 'riemen vast'!

Langzaamaan lekken er steeds meer feiten over de eerste aflevering van het nieuwe seizoen uit.

Entertainment Weekly publiceerde wat uitspraken van acteurs Hugh Laurie en Lisa Edelstein, over seizoen zeven.

Dolgelukkige House
Dat seizoen zes eindigde met een huwelijksaanzoek, was al bekend. Maar wat wil het lot? Seizoen zeven begint met een dolgelukkige, vrolijke House die vrolijk op het strand hangt met zijn liefje... Cuddy!

House, gelukkig? Ja, daar lijkt het dus wel op, ook al maken de acteurs het desgevraagd alleen maar mysterieuzer. Meestal maakt House alle zaken die hem gelukkig maken, onbewust snel weer stuk. Geldt dat dan ook voor zijn band met Cuddy?

Laurie: "Ik geloof niet dat dat per se zo hoeft te zijn. Maar laten we wel toegeven: beide personages hebben hebben niet bepaald een schone lei op dit vlak." Om eraan toe te voegen: "Ik zou simpelweg zeggen 'riemen vast'!"

Doodsbang
En dat beaamt Lisa Edelstein, die Cuddy speelt: "Ik was echt doodsbang om 'I love you' te zeggen... Maar ik denk dat de laatste scene van seizoen zes wel heeft laten zien dat Cuddy er in ieder geval klaar voor is."

Hoe dit af gaat lopen? Is het échte liefde of is het iets anders..? Bij House is het altijd onzeker. Er rest maar één ding: afwachten.

Reageren