Stel je favoriete Peking Express-fragmenten samen

Voor alle trouwe fans van Peking express is er goed nieuws! Je kunt namelijk zelf gaan bepalen hoe de laatste aflevering van dit seizoen eruit zal zien.

Na vijf seizoenen meeleven met de meest bloedstollende race op de Nederlandse televisie blikt Net 5 binnenkort samen met jou terug op de mooiste, heftigste, spannendste, ontroerendste en meest spraakmakende momenten. Voor iedereen die niet kan wachten: breng dan vanaf woensdag 23 april een bezoekje aan de site van Net 5. Hier kun je stemmen op jouw favoriete fragment én op jouw favoriete koppel van de afgelopen vijf jaar.

Cultuurshock
Om je tussen al die mooie beelden een beetje op weg te helpen heeft de zender een aantal catergorieeen ingedeeld. Zo kun je een leuk fragment kiezen in het onderdeel ‘racen met hindernissen’, ‘hilarische momenten’, ‘de grootste cultuurshock’, ‘verrassende ontmoetingen’ en ‘sluwe listen’.

Forum
Peking Express: 40.000 km krankzinnige race wordt uitgezonden op 28 mei om 23.20 uur. Wij zijn erg benieuwd naar de fragmenten die jullie graag een keer willen terugzien. Laat het ons ook even weten op het Peking Express-forum!

Reageren