Stem mee tv bij RTL Boulevard

RTL Boulevard heeft er een nieuw programmaonderdeel bij: Stem mee tv. Albert Verlinde kondigde dat in de uitzending van maandagavond aan. Iedere week wordt er een tv-programma geselecteerd waarover de kijker zijn oordeel mag vellen.

Vervolgens wordt vrijdag bekendgemaakt wat de kijkers van het programma vinden. Ook showbizzkenner Albert Verlinde zal dan zijn ongezouten mening geven.

Zeiksite
Op de site van RTL Boulevard kan de kijker een cijfer geven en vertellen wat hij goed of slecht vindt aan het programma.

Negatieve reacties en scheldpartijen worden echter direct verwijderd. "We willen niet dat het een zeiksite wordt. Het is de bedoeling dat je opbouwende kritiek geeft over het programma", aldus Albert.

Lieve Paul
Deze week trapt Stem mee tv af met het programma Lieve Paul. Paul de Leeuw trok met Mooi! Weer de Leeuw! elke zaterdagavond met gemak meer dan 1,5 miljoen kijkers, maar met zijn nieuwe programma wil dat nog niet echt lukken. De mogelijke oorzaak wordt wellicht vrijdag duidelijk in RTL Boulevard!

Reageren