Sterren Dansen op het IJs trapt af - Achtergrond

1 december 2012 12:00 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Bekende Nederlanders binden de schaatsen onder en gaan de strijd met elkaar aan. Wie houdt zich staande op het gladde ijs?

Na de halsbrekende duikplankfratsen van afgelopen zomer mogen de (B-)sterren van Nederland hun kunstjes weer vertonen op het ijs. De komende weken gaan twaalf BN’ers de strijd met elkaar aan in een nieuwe reeks van Sterren Dansen op het IJs.

Sterren

De sterren die zich dit keer op glad ijs begeven, zijn zangeressen Bonnie St. Claire en José Hoebee, acteurs Mimoun Oaïssa en Gaby Blaaser, (bloot)model Monique Sluyter, TVOH’s Paul Turner, GTST-acteur Christophe Haddad en ‘sterkste man’ Jarno Harms. Ook musicalster Antje Monteiro, oud-voetballer Andy van der Meijde, playmate Zimra Geurts en Laura Ponticorvo (bekend van Mijn vieze vette vervelende verloofde) binden voor SBS 6 de ijzers onder. Hun optredens worden beoordeeld door de kijker en een jury, bestaande uit Patricia Paay, choreograaf Marc Forno, zanger Jody Bernal en een expert van de kunstschaatsbond.

Gerard Joling

Aan het einde van elke aflevering valt een koppel af. Gerard Joling presenteert de show met zijn Sterren Springen op Zaterdag-sidekick Tess Milne

Meer over