Sterren Dansen op het IJs voorbij voor Van der Meijde en Hoebee

6 januari 2013 12:53 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Andy van der Meijde en José Hoebee moeten de ijsdansshow van SBS 6 verlaten. De jury stuurde ze naar huis.

Het spande erom: Andy van der Meijde, José Hoebee en Monique Sluijter namen het samen met hun danspartners tegen elkaar op in de skate-off. Slechts één kandidaat ging door naar de volgende ronde, voor de anderen was het einde verhaal. Monique zette volgens de jury de beste kuur neer en verdiende een plekje in de volgende ronde. Ten koste van Andy en José.

José Hoebee

Wat Hoebee betreft, was ze nog een paar weekjes gebleven. “Heel jammer”, vertelt ze na de uitzending. “Ik vond de sfeer zo gezellig en ik had zo’n leuke danspartner. Dat gaan we missen.” Toch blijft de luv-zangeres welkom op de schaatsbaan. En daar zal ze zeker gebruik van maken. “We zullen nog een keertje komen kijken,” aldus José, “en misschien zijn we er in de finale weer bij.”

Tot rust komen

Andy van der Meijde vindt het ook jammer dat hij Sterren Dansen op het IJs moet verlaten, hoewel hij een beetje vrije tijd ook omarmt. “Ik ga nu tot rust komen, want ik heb een paar drukke maanden gehad.” De ex-voetballer heeft op dit moment een boek in de winkel liggen en is wel aan vakantie toe. Andy: “Ik ga lekker thuis nagenieten met de vrouw en kinderen.”

Meer over