Sterren Dansen: schaatsers bekend

Vanaf 28 januari keert SBS 6 terug met een nieuwe reeks van Sterren Dansen Op Het IJs (SDOHIJ), en de namen van alle schaatsende BN'ers zijn bekend.

Michael Boogerd, Remy Bonjasky, Danny de Munk, Sieneke, Beau van Erven Dorens, Kim Feenstra, Inge de Bruijn, Ralf Mackenbach, Vivian Reijs, Tim Douwsma, Monique en Jenny Smit zullen het tegen elkaar op gaan nemen.

Hein Vergeer neemt plaats in de jury en Nance & Gerard presenteren de familieshow.

Afvallen
Zes mannelijke en zes vrouwelijke bekende Nederlanders binden dit keer de ijzers onder. Elke BN’er wordt gekoppeld aan een professionele ijsdanser van Holiday On Ice die hem of haar persoonlijk traint en begeleidt.

Aan het eind van elke aflevering valt er een koppel af op basis van het oordeel van de jury en stemmen van de kijkers thuis.

Deelnemers
De bekende Nederlanders zijn al begonnen met trainen en zijn bloedfanatiek. Ze zetten alles op alles om de strijd op het ijs met elkaar aan te gaan. Hein Vergeer, oud-winnaar van Sterren Dansen op het IJs, neemt dit seizoen plaats in de jury. Met wie hij dat werk gaat doen, wordt binnenkort bekend gemaakt.

Reageren