Sterren In het Nauw op SBS6

Beroemdheden doen steeds gekkere dingen op tv om bekend te blijven. SBS 6 wijdt er een show aan. Jochem van Gelder praat het programma aan elkaar.

De B-sterren van deze wereld hebben het niet gemakkelijk. Ze moeten alles aangrijpen om in de publiciteit te blijven. In de praktijk betekent dit dat ze moeten overleven in de jungle, van duikplanken en/of skischansen springen, of een paar schaatsen onderbinden voor een halfbakken ijsdansact. Dat is niet alleen
in Nederland het geval, ook in de Verenigde Staten en in Groot-­Brittannië is dit fenomeen al jaren gaande.

Hoogte- en dieptepunten in Sterren In het Nauw

Sterren In het Nauw zet de hoogte- en dieptepunten van al deze wereldwijde programma’s op een rijtje. Dan blijkt dat meedoen niet altijd het gewenste effect heeft voor de ‘beroemdheden’. Diëtiste Gillian McKeith (Wat je eet ben je zelf) joeg het tv-publiek in de Britse Bobo’s In de Bush bijvoorbeeld zo tegen zich in het harnas dat ze sindsdien in de vergetelheid is geraakt. Gillian viel voortdurend flauw en eiste een tv en een dvd-recorder in de jungle, zodat ze haar favoriete show X Factor niet zou missen. Voor Patty Brard bleken haar ontwapenende optredens bij achtereenvolgens Sterren Dansen Op het IJs en Sterren Springen juist een boost voor haar tanende carrière.

Reageren