Sterren springen: Gerard Joling presenteert spetterende familieshow

SBS 6 zet een nieuwe familieshow in om de kijkers op de goedbekeken zaterdagavond voor zich te winnen: Sterren springen. 

BN’ers wagen de komende vier weken lang in Sterren springen als volleerde schoonspringers een bijzondere sprong in het diepe.

Gerard Joling presenteert de nieuwe spetterende show Sterren springen. In Sterren springen wagen BN’ers als schoonspringers een moeilijke sprong in het diepe. De deelnemers aan Sterren springen zijn Patty Brard, Justine Pelmelay, Liza Sips, Kimberly Klaver, Marian Mudder, Kelly van der Veer, Pauline Wingelaar, Myrthe Mylius, Kleine Viezerik, Ralf Mackenbach, Emile Ratelband, Yuri van Gelder en Terror Jaap. Producent Eyeworks wilde ook dolgraag Dries Roelvink in Sterren springen, maar de volkszanger durfde niet. De bruingebronsde zanger zou eerst toch te zien zijn in Sterren springen. Hij zou in Sterren springen in zijn beruchte gele zwembroek te zien zijn als badmeester en sidekick van Gerard Joling. Helaas is ook dit uit eindelijk niet door gegaan.

Tsunami in Sterren springen?

Met zijn turnverleden lijkt Van Gelder in Sterren springen zwaar in het voordeel. Dat Pelmelay aan Sterren springen meedoet, is bijzonder. Zij overleefde de scheepsramp met de Italiaanse Costa Concordia op vrijdag 13 januari. Sindsdien is er toch wat angst voor water ingesluimerd en kan ze die met Sterren springen wegnemen? En welke tsunami’s raken op drift als Terror Jaap het water van Sterren springen in duikt?

Koop hier de CD Goud van Gerard Joling >>

Sterren springen, vanaf 25 augustus elke zaterdag 20.00 sbs 6

Reageren