Sterretje heeft zijn vrouw gevonden!

23 april 2012 13:51 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Vanavond begint de realityshow In Love With Sterretje. Daarin vliegt de Oh Oh Cherso-ster met twaalf vrouwen naar Gran Canaria om de ware liefde te vinden. Tot nu toe blijft Sterretje zelf vaag over het eindresultaat. Presentatrice Bridget was bij Pau!l openhartiger: „Hij is echt verliefd!"

Sterretje, die eigenlijk Tony Wyczynski heet, vertelt in Spits dat het er de komende weken heet aan toe zal gaan in In Love With Sterretje: „Tijdens een van de challenges moesten die meiden met ekaar worstelen en toen kwamen alle frustraties die zich in het huis hadden opgestapeld eruit. Het strijdtoneel veranderde in een slagveld.”

Lekker scoren
De realityster annex dj, is wel tot inkeer gekomen tijdens de opnamen. Hij had een groot feest verwacht, maar dat liep anders: „In het begin zag ik het als pure fun: even kijken hoe veel ik er kan scoren en weg ben ik weer. Maar toen werd het persoonlijk. Ik was onwijs zenuwachtig.”

Drooghouden
Het ging zelfs zo ver dat Sterretje af en toe een traantje moest laten. „Ga maar eens tegenover een paar meiden staan en vertellen wie er weg moet. Dan sta je daar met je grote mond. Ik wil helemaal niemand kwetsen. Dus hield ik het soms zelf ook niet meer droog.” De uiteindelijke winnares is een meisje dat hem naar eigen zeggen 'echt wist te raken.'

Meer over