Sterretje wint Sterren Dansen

9 februari 2013 22:28 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De zinderende finale van Sterren Dansen Op Het IJs werd gewonnen door Sterretje. De Oh Oh Cherso ster hield woord en vroeg zijn danspartner Alexandra direct daarna iets héél belangrijks...

Drie koppels begonnen aan de finale, maar slechts twee van hen mochten de eindstrijd met elkaar aangaan. Rapper Monsif (15) mocht het spits afbijten en zette een indrukwekkende ijsdans neer.

Exit Monsif

Jurylid Patricia Paay vond hem enorm gegroeid én een echte man geworden. Helaas mocht al die steun niet baten. Monsif kreeg de minste stemmen en moest als eerste het veld ruimen.

De tranen van Tony

Na de eerste eliminatieronde moesten zowel Laura als Sterretje nog één keer laten zien wat ze in huis hadden met een derde kur. Laura stelde niet teleur, maar Sterretje stal als amateur de show door Laura's lift uit de eerste ronde zonder moeite te imiteren toen hij Alexandra centimeters boven het ijs ronddraaide. Na zijn kür werd de stoere Oh Oh Cherso-ster overmand door emoties en barstte hij in snikken uit. 

Winnaar Sterren Dansen 2013

Ondanks de ijzige omstandigheden van het programma bleek de eindstrijd behoorlijk verhit. Tegen alle verwachtingen in liet het stemmend publiek de ervaren schaatsster Laura links liggen en ging de voorkeur uit naar Sterretje, die zichzelf herhaaldelijk een olifant op het ijs noemde. De realityster kon zijn overwinning dan ook amper geloven. 

Het aanzoek van Sterretje

Belofte maakt schuld: na zijn overwinning ging Sterretje op één knie. Maar tegen alle verwachtingen in vroeg Tony zijn schaatspartner niet ten huwelijk, hij wilde daarentegen weten of Alexandra met hem wilde daten... Het antwoord daarop was een volmondig 'ja', waardoor de eerste reeks van het nieuwe Sterren Dansen Op Het IJs wellicht nog een tweede happy end kent.

Meer over