Steve Brown zet geld op hoofd Peter R. de Vries

Er is weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de voortdurende vete tussen Peter R. de Vries en Steve Brown. De zakenman heeft nu een half miljoen euro uitgeloofd voor het hoofd van de misdaadverslaggever. "Dood of levend", zo schrijft hij op zijn weblog.

Ook op het hoofd van Bas van Hout en nog een andere misdaadjournalist staat namens Steve Brown een geldprijs. Zij en Peter R. de Vries zijn helemaal klaar met hem en hebben aangifte gedaan bij de politie.

Mishandeling
Op dit moment loopt tegen Steve Brown een strafzaak wegens mishandeling (hij zou afgelopen januari De Vries in zijn auto hebben aangevallen). De zakenman laat op zijn weblog regelmatig weten hoe hij over de bekende misdaadverslaggever van SBS denkt.

Politie-informanten
"Na meer dan 13 jaar te worden gestalkt, diverse pogingen tot (uitlokking) moord op mij door scharreltantes als P.R. de Vries, Bas van Hout en Koen Scharrenberg ben ik het zat. Het herhaaldelijk doen van aangifte en gerechtelijke procedures bieden geen soelaas, waarschijnlijk, omdat de journalisten ook politie-informanten zijn", aldus Steve in zijn blog.

Zorgwekkend
Volgens Peter R. is Steve Brown nu echt te ver gegaan: "Brown gaat steeds verder, er is sprake van een zorgwekkende escalatie in zijn doen en laten." Hij noemt het een "verontrustende situatie, waarvan ik niet kan inschatten waar deze eindigt."

Meer over:

Reageren