Steven Seagal aanrander?

De Amerikaanse acteur Steven Seagal moet voor de rechter komen omdat hij wordt aangeklaagd wegens vrouwenhandel en aanranding. Een assistente van de beroemdheid klapte uit de school over het 'personeelsbeleid' van de 58-jarige acteur.

Seagal zou in zijn staf standaard twee dames hebben werken die er alleen zijn voor zijn eigen sekspleziertjes. Dat kwam aan het licht toen één van de twee dames opstapte en haar opvolgster kennelijk niet goed wist wat voor baan ze geaccepteerd had.

Werk aan de winkel
De opvolgster, een voormalig model van 23, solliciteerde op een baan als assistente van Seagal. Ze kreeg de baan ook, maar tijdens de eerste werkdagen van de dame bleek dat ze niet echt een 'personal assistent' zou zijn. Seagal viel haar lastig en betastte haar, en beweerde dat dat haar werk was.

Betasten
"Meneer Seagal had twee jonge Russische 'assistentes' in zijn staf, die hij 24 uur per dag tot zijn beschikking had", zo staat in de aanklacht te lezen. De vrouw zegt dat Seagal zijn handen onder haar rokje stopte en haar borsten betastte.

Op haar klachten werd niet gereageerd, en de dag erna begon het verhaal weer van voor af aan. Ook zou hij het meisje gedwongen hebben om drugs te nemen. De vrouw wil nu meer dan een miljoen dollar van hem zien. Steven Seagal heeft nog geen reactie gegeven. Misschien omdat hij te druk is met zijn nieuwe programma.

Reageren