Stilte tussen Johan Derksen en Wilfred Genee

31 mei 2013 10:27 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

De heren van het voetbalprogramma VI lijken steeds minder met elkaar te kunnen opschieten. Johan Derksen en Wilfred Genee praten alleen nog maar met elkaar in de liveshow van VI.

"Was er eerder nog sprake van een haat-liefdeverhouding, nu is er alleen nog maar één grote pijnlijke stilte tussen de heren", zegt een ingewijde in de Telegraaf. Na de grote ruzie tussen Derksen en Genee van 2 maanden geleden, heeft de relatie flink wat deuken opgelopen. "Johan en Wilfred schuiven zwijgzaam aan tafel aan. Pas als het programma begint, komen de gesprekken zoals de mensen thuis die kennen op gang", aldus een woordvoerder van RTL.

Huwelijk op barsten?

“Johan en ik hebben altijd al een vreemde verhouding gehad”, zegt Wilfred. “Ieder jaar is het voor ons allebei welkom dat we ons tijdens de zomerstop weer kunnen opfrissen”, gaat de presentator verder. “Maar bedenk ook: dit soort dingen komen in de beste huwelijken voor. En zo zie ik mijn samenwerking met Johan eigenlijk ook, als een huwelijk. Want als VI op tv is, zie ik hem vaker dan mijn vrouw. Rust in de tent, zoals nu in de zomer, kan geen kwaad.”

Kijk/luister hieronder nog eens voor de ruzie tussen Genee en Derksen!

Meer over