Stopt Bones binnenkort?

15 juni 2012 10:20 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Stoppen of doorgaan? Bij tv-series is dat altijd de vraag, zeker in de zomer. Nu is Bones het onderwerp van de geruchten.

David Boreanaz, die de rol van 'special agent' Seeley Booth speelt, stuurde een een aantal merkwaardige berichten de wereld in. Hoewel hij nooit echt gemeld heeft dat Bones na het nog uit te zenden seizoen 8 inderdaad stopt, hintte hij daar via Twitter wel op.

De ene keer liet hij weten binnenkort een 'vrij man' te zijn. Maar goed, dat kan ook nog altijd slaan op zijn tv-relatie met 'Bones', met wie hij sinds seizoen 7 samenwoont en een kind heeft.

Maar daarna liet Boreanaz ook nog via Twitter weten dat Bones aan een 'afscheidstour' begint op de beroemde Comic-Con-conferentie in San Diego.

Wat is waar?
De berichten zijn het startpunt voor vele geruchten. De zender, de producent, de rest van de cast en crew: verder heeft niemand zich uitgesproken over de kwestie. Dus wat gaat er gebeuren? We moeten het afwachten.

Fans kunnen in ieder geval nog wat nieuwe afleveringen verwachten: voor het najaar van 2012 staat de serie nog gewoon in het uitzendschema van de Amerikaanse zender Fox.

Hieronder staat het promofilmpje voor de laatste, spannende aflevering van seizoen 7

Meer over