Stopt Mooi! Weer De Leeuw?

Het blijkt een flauwe grap van Raoul Heertje, gastheer van talkshow Heerlijk eerlijk heertje. Paul de Leeuw is te gast in zijn laatste uitzending. De kijkcijfers van de talkshow zijn blijkbaar zo laag dat de VPRO het nodig vond om een persbericht te versturen met daarin het bericht dat Paul komt praten over het einde van Mooi! Weer De Leeuw.

Fans van Paul niet getreurd. De VARA ontkent namelijk dat Mooi! Weer De Leeuw zal stoppen. Dit bericht komt presentator Raoul Heertje natuurlijk niet goed uit, want hiermee wilde hij voor meer kijkers zorgen tijdens de laatste uitzending. Vorige week keken er maar 262.000 mensen naar de talkshow Heerlijk eerlijk heertje.

Praatstof
Waar komt Paul dan over praten? Hij kondigde laatst wel aan dat hij stopt met het BNN-programma 'Ranking the stars'. Hij heeft momenteel namelijk zijn handen vol aan zijn eigen productiemaatschappij En Vele Anderen (EVA). Voorlopig is hij ook nog druk met Mooi! Weer De Leeuw. Dit seizoen loopt tot zaterdag 25 april. Voor alsnog genoeg stof voor Raoul om een gezellig gesprekje met Paul over te voeren.

Extra:
- de programmapagina van Mooi! Weer De Leeuw >>
- hier vind je het grote Mooi! Weer De Leeuw-forum >>

Reageer!
Wat zou jij er eigenlijk van vinden als Mooi! Weer De Leeuw wél zou stoppen?

Meer over:

Reageren