Strijd tussen Glee en Modern Family

Glee en Modern Family zijn in Amerika beide grote hits. In Nederland worden ze sinds kort ook uitgezonden op RTL 5. Jane Lynch, de boze cheerleadercoach uit Glee, won een Emmy, maar volgens sommigen niet terecht..

Een ster uit Glee, namelijk de cheerleadercoach Sue (Jane Lynch) won voor haar rol een Emmy-award. Maar Ed O'Neil, het 'vreemde vaderfiguur/opafiguur' uit de serie Modern Family is het er niet geheel mee eens..

Modern Family vs. Glee
Ed O'Neil is in de serie Modern Family getrouwd met een bloedmooie Colombiaanse vrouw. Sofía Vergara vertolkt deze rol.

Jane Lynch is deel van de concurrerende comedy-serie, Glee. Ze speelt een vervelende cheerleadercoach, Sue Sylvester, die maar al te graag het leven van mensen ruïneert. Voor deze rol kreeg ze een Emmy-award.

Oneens
En dat viel Ed O'Neil niet zo goed. Hij beweert dol te zijn op Jane maar dat ze een Emmy niet verdiende. De bloedmooie Colombiaanse vrouw uit zíjn serie (Modern Family) daarentegen, die is wél een Emmy waard.

"Ik hou van Jane, echt waar. Maar ik denk niet dat ze een Emmy had moeten winnen voor haar rol in Glee." Sofia daarentegen vind hij wél een geschikte kandidaat. "Sofia is zo grappig, zo vreselijk grappig. Ik denk niet dat mensen realiseren hoe goed ze is."

gleeenmodern
Ed O'Neil, Sofia Vergara en Jane Lynch.

Reageren