Sunday night fever blijft kijkers bloeden

Sunday night fever wordt geplaagd door matige kijkcijfers en ongevallen op de set.

De zoektocht naar musicaltalent weet steeds minder mensen te boeien. Dat blijkt wel uit de cijfers van de derde liveshow die met 644.000 kijkers fors lager waren dan die van liveshow twee.

Chantal Janzen scoorde met haar Sunday night fever ruim 48 procent onder het gemiddelde marktaandeel van RTL 4 op zondagavond. De zender hield de eer hoog door na de talentenjacht twee miljoen kijkers te scoren met Miljoenenjacht

Ongeval
Naast lage kijkcijfers werd Sunday night fever ook geplaagd door ongevallen. Kandidaat Joey Ferre viel plotseling tijdens zijn optreden. Hij had een verkeerde beweging gemaakt waardoor zijn knie uit de kom was geschoten.

Chantal Janzen kon niets anders dan vervroegd naar de reclame gaan."De knie is uit de kom, wordt mij hier verteld. Dat is heel heftig. Joey moet even rustig blijven liggen. We gaan nu naar de reclame."

Het programma ligt al weken onder vuur. Bekende Nederlanders als Albert Verlinde, Danny de Munk en Gordon lieten al eerder weten het niveau van de kandidaten zeer mager te vinden.

 

Reageren