Supernatural: grijpt God in?

In de VS wordt al volop gespeculeerd over het tweede gedeelte van het vijfde (en waarschijnlijk laatste) seizoen van Supernatural. Helaas zullen fans nog twee maanden moeten wachten voor ze de nieuwe afleveringen van de bovennatuurlijke serie kunnen zien.

En dat is balen. De laatste aflevering Abandon all hope was namelijk ongelooflijk spannend: Jo en Ellen reisden met Dean en Sam af naar een spookstadje en kwamen oog in oog te staan met Meg, een oude bekende.

De demoon stuurde helhonden op hen af en Ellen en haar dochter moesten zichzelf opofferen om de Apocalyps te voorkomen. Toen Dean Lucifer vervolgens in het gezicht schoot, gebeurde er niks...

God
De grote vraag blijft: waarom grijpt God niet in? De Winchesters-broers zouden namelijk wel wat hulp van bovenaf kunnen gebruiken. Zal Hij de situatie in het tweede gedeelte van seizoen vijf tot een goed einde brengen?

Het is nog afwachten of we Gods rechterhand Michael in seizoen vijf eindelijk mogen aanschouwen. Mocht dit zo zijn, dan zal de aartsengel in een menselijk gedaante verschijnen.

John Winchester
En dan is er nog slecht nieuws voor de fans van John Winchester: de kans dat de vader van Dean en Sam weer tot leven wordt gewekt in seizoen vijf is vrijwel nihil. Hij zal, volgens de producers van Supernatural, geen comeback maken in de serie. Wat ook best logisch is, gezien het feit dat John al een tijdje dood is.

Reageren