SuperNick is terug

SuperNick is terug van zomervakantie. Elke zaterdagochtend zal het programma weer te zien zijn bij kinderzender Nickelodeon, en presentator Patrick Martens krijgt een nieuw hulpje.

De strijd tussen jongens en meisjes belooft in dit seizoen nog heftiger te worden dan het al was, en de families zetten alles op alles om de snelste tijd neer te zetten in de Superrace.

Groene derrie
Dat alles met het doel om geslimed te worden. Geslimed? Ja, de winnaar van het spel heeft de twijfelachtige eer om een flinke dosis groene derrie over zich heen te krijgen.

Eerder al werd popicoon Katy Perry geslimed tijdens de Kids' Choice Awards. Het leverde hilarische taferelen op, bekijk hieronder het filmpje. Maar het is nog lang niet alles.

Te water
Natuurlijk mag ook het populaire onderdeel Het Waterbommetje niet ontbreken. Wordt dit spel verloren, dan gaat de pechvogel te water. Verder staat de eerste SuperNick volledig in het teken van de wensen van de kijkers.

Een van die wensen is van presentator Patrick Martens. Hij zou dolgraag een sidekick krijgen: een leuke, enthousiaste collega die het programma samen met hem wil presenteren. Wanneer die wens vervuld gaat worden, blijt helaas nog even spannend.

SuperNick is vanaf 11 september elke zaterdag om 9 uur te zien op Nickelodeon.

Reageren