Susan Boyle eenzaam

Zangeres Susan Boyle is volgens haar familie een nieuwe emotionele instorting nabij. Ondanks wereldwijde aandacht en financieel succes, voelt ze zich eenzaam, zo zegt haar eigen broer. Volgens hem mist ze een liefde in haar leven, is ze de uitputting nabij en kan ze niet genieten van haar roem.

Gerry Boyle (55), de broer van Susan, onthulde aan de Britse Daily Mail dat zijn zus bang is om nooit meer een geliefde te vinden. Ze zou regelmatig 's ochtends vroeg huilend aan de telefoon hangen met haar grotere broer.

Toen Susan bekend werd bij het programma Britain's got talent, kwam al snel naar voren dat ze haar hele leven lang zelfs nog geen kus heeft gekregen.

"Susan heeft de wereld aan haar voeten wat betreft roem en geld, maar op dit moment betekent dat helemaal niets," aldus Gerry.

De liefde die ze van haar familie ontvangt, kan de leegte niet opvullen: "Haar familie staat altijd voor haar klaar, maar dat is niet hetzelfde als een speciaal iemand in je leven." Bovendien is Susan door haar drukke agenda vaak ver verwijderd van haar familie.

"Het enige dat ze boven alles verkiest is liefde. Wie niet? Haar grootste wens is om iemand te vinden waarmee ze haar succes kan delen en die haar kan ondersteunen in moeilijke tijden."

Kort geleden vertelde Susan nog tegen het Amerikaanse programma CBS Sunday Morning dat ze sterker in haar schoenen stond.

Reageren