Susan Boyle in Dancing with the stars

Langzaamaan komt ze los: Susan Boyle gaat op pad! Nu haar eerste CD een feit is, moet ze natuurlijk op promotietoer. Dat doet ze in de Verenigde Staten onder meer door een stukje te gaan zingen bij de Amerikaanse variant van Dancing with the stars.

Ze gaat dus niet zelf dansen. Naar alle waarschijnlijk zal ze een nummer voordragen van haar nieuwe CD I dreamed a dream.

Het is de tweede keer dat de Schotse zangeres naar de VS afreist sinds ze beroemd werd. Volgens haar woordvoerder heeft ze er zin in: "Ze is enthousiast en blij. Ze houdt van Amerika en ze houdt van de mensen daar. Ze waardeert de eerlijkheid van de Amerikanen."

Big spender
De reis naar de VS is niet de enige verandering in haar leven. Susan durft nu eindelijk wat geld uit te geven van het kapitaal dat ze vergaarde sinds ze beroemd werd. En dat doet ze dan ook weer op de voor haar zo bekende, nuchter manier. De wereldster kocht namelijk een driedelige hoekbank én een aantal fauteuils van een duur soort leer, voor in haar kleine huisje in Schotland.

Veel meer gekkigheid hoeven we voorlopig ook niet van deze dame te verwachten. Susan is blij en tevreden in haar Schotse dorpje, en lijkt niet van plan snel een uitbundig sterren-leven te gaan leiden.

Meer over:

Reageren