Susan Boyle in Glee?

Britain's Got Talent-ster Susan Boyle gaat wellicht een gastrol spelen in de Amerikaanse hitserie Glee.

Ryan Murphy, de maker van Glee, zei dit op een bijeenkomst van de Television Critics Association, een groep van zo'n tweehonderd Amerikaanse en Canadese journalisten.

Sterren van de hemel
Het plan is dat Boyle gaat spelen in een kerstaflevering van de serie. Boyle is al in gesprek met de makers van Glee.

Susan Boyle werd in 2009 in één klap wereldberoemd vanwege haar auditie bij de talentenjacht Britain's Got Talent. Ze kwam op als een wat verward ogende vrouw, maar zong de sterren van de hemel en eindigde uiteindelijk als tweede.

Wat dat betreft past Boyle goed in de cast van Glee. De serie gaat over een groep jongeren die, onder begeleiding van hun leerkracht, een koor beginnen op school. Het is een komische serie, waar muziek en zang een grote rol in spelen.

Beatles
Murphy had nog meer nieuws. Hij vertelde dat hij een verrassingspakket had ontvangen van niemand minder dan ex-Beatle Paul McCartney.

Het pakketje bevatte cd's met enkele van zijn nummers, onder andere het Beatles-nummer Michelle, met de vraag of zijn muziek gebruikt kon worden in de serie. "Ik geloofde het niet", liet Murphy weten. "Ik ben opgegroeid met die man. Natuurlijk gaan we wat met hem doen!"

Bekijk hieronder de auditie van Susan Boyle tijdens het vorige seizoen van Britain's Got Talent.

Reageren