Susan Boyle onder druk

Dat Susan Boyle (47) door was naar de finale van het tv-programma Britain's got talent (BGT), wisten we al. Dat ze ongelooflijk veel fans heeft ook. Aandacht komt de Schotse huisvrouw dus zeker niet te kort, maar ze is al die publiciteit niet gewend. Het begint er steeds meer op te lijken dat Susan onder de druk bezwijkt.

De grote finale van BGT nadert met rasse schreden, maar Susan zal hier misschien niet bij aanwezig zijn. De Britse krant The Sun schrijft dat de zangeres over haar toeren was en in een hotel voor het oog van een groep fans finaal door het lint ging. Ze schold twee mensen uit die haar in de weg zaten.

F*ck off
De publiekslieveling heeft zich al eerder misdragen. Na het zien van de andere halve finale van BGT, waarin de twaalfjarige kandidaat Shaheen Jafargholi de sterren van de hemel zong en geweldige complimenten kreeg van de jury, was Susan niet blij.

Naar verluidt riep eerst Susan "F*ck off!" naar de tv voordat ze demonstratief twee middelvingers naar het scherm opstak. Zo'n 150 andere gasten die op dat moment ook in de lobby zaten, waren getuige van Susans kinderachtige gedrag.

Instortingsgevaar
De makers van BGT vrezen nu dat Susan in de finale van de talentenjacht instort en over de rooie gaat. Er is dus een kans dat ze niet meedoet aan de grote finale van de Britse talentenjacht. De producers hebben laten weten dat, als blijkt dat Susan geestelijk niet in orde is, ze haar in bescherming nemen en niet toestaan dat de zangeres optreedt.

Meer over:

Reageren