Swingend het jaar uit

Wie van plan is om de jaarwisseling geruisloos aan zich voorbij te laten gaan, kan de tv vanavond beter uitzetten. Met deze muzikale programma's gaan we spetterend het jaar uit!

20.30 - RTL 7

Het allerbeste van Vrienden van Amstel Live! Tot twee uur 's nachts zetten Nederlandse muziektoppers hun allerbeste beentje voor in het Rotterdamse Ahoy'. Met live-optredens van Boudewijn de Groot, Guus Meeuwis, De Dijk, Normaal, Bløf, Raymond van het Groenewoud, Ilse de Lange, Anouk, Van Dik Hout, Xander de Buisonjé & Volumia, Racoon en Di-rect.

21.10 - Ned. 2

Kerst met Joseph en Evita is een herhaling van Eerste Kerstdag. De beste zes Evita's en Joseph's zingen nog één keer de sterren van de hemel.

20.45 - Ned. 3

De Top 2000 bestaat tien jaar. Reden genoeg om ons tot diep in de nacht te vermaken met de inmiddels legendarische hitlijst. In het Top 2000 jaaroverzicht blikt Daphne Bunskoek terug op het afgelopen muziekjaar. Aansluitend neemt Leo Blokhuis in De Top 2000 telt af de top-20 door met popliefhebbers. Op het moment dat de champagnekurken rond vliegen, barst Top 2000 in concert los.

0.02 - RTL 4

Kersverse topper Jeroen van der Boom luidt bij RTL 4 het nieuwe jaar in. Uit volle borst zal hij zijn megahit Jij bent zo zingen. Om 1.00 neemt Lionel Ritchie het over, met een registratie van Symphonica in Rosso-concert waarmee hij dit jaar het Arnhemse Gelredome op z’n grondvesten deed swingen.

0.25 - SBS 6

Maar liefst drie concerten achter elkaar op SBS 6. Te beginnen met Gerard Jolings Stout & Nieuw 2008, om 2.30 neemt nachtegaaltje Beyoncé de microfoon ter hand in The Beyoncé Experience Live en om 4.40 sluit Celine Dion de boel af met een concert dat ze in Las Vegas gaf.

Reageren