Sylvie aan de slag bij RTL

Sylvie van der Vaart (32) gaat niet alleen in Duitsland aan de slag voor RTL, maar ook in eigen land. Dat wist Albert Verlinde dinsdagavond te melden in RTL Boulevard. Binnenkort wordt bekend wat ze precies bij RTL Nederland gaat doen.

Showbizzkenner Verlinde kon niet bevestigen of Sylvie naast Patricia Paay in de jury zal plaatsnemen van RTL's Holland's Got Talent.

Superdeal
Voor RTL Duitsland fungeert ze al als jurylid, maar er schuilt meer in de Let's Dance-finaliste. "Ik sta nog maar aan het begin van mijn carrière", vertelt ze in De Telegraaf. "Ik neem straks weer plaats in de jury van Supertalent, wat een soort Holland’s got talent. En ik ga op reportage voor programma's als Exclusief. Ik assisteer onder andere bij het verslaan van de WK-wedstrijd Nederland-Kameroen."

Da's leuk
Sylvie tekende dinsdag een driejarig contract bij de Duitse RTL. Goed voor een luttele miljoen euro: meer dan Rudi Carrell en Linda de Mol voor elkaar kregen. Sylvie - ooit begonnen als presentatrice bij Fox Kids - blijft er bescheiden onder. "Dat is ontzettend leuk", besluit ze.

Sylvie de nieuwe Linda?
"Dit is gewoon een gevolg van hard werken en ook met heel veel plezier die programma's maken", legt ze uit aan RTL Boulevard. "En ik denk dat dat zich uiteindelijk loont in een exclusief contract dat nu getekend gaat worden."

Sylvie is goed op weg om de carrières van Rudi Carrell en haar 'rolmodel' Linda de Mol bij onze oosterburen te evenaren. Sylvie: "Linda en Rudi staan nog steeds op eenzame hoogte. Ik begin net en hoop daar ooit ook te kunnen staan. (...) Linda is altijd al mijn grote voorbeeld geweest. Dus ik hoop dat ze mij in die richting zetten."

Reageren