Sylvie tekent miljoenencontract bij Duitse RTL

Eindelijk goed nieuws voor Sylvie van der Vaart: haar contract bij het Duitse RTL zal met twee jaar worden verlengd en haar salaris wordt verdubbeld naar vier miljoen euro.

Sylvie zit er de komende tijd warmpjes bij. Haar contract bij het Duitse RTL wordt niet alleen met twee jaar verlengd, haar salaris wordt ook verdubbeld naar vier miljoen euro. Dit maakt haar de best betaalde presentator van de zender.

Privé-problemen

Sylvie kon deze opsteker goed gebruiken. Begin dit jaar is ze gescheiden van Rafael van der Vaart die er vervolgens vandoor ging met Sylvies beste vriendin Sabia Boulahrouz. Daarnaast werd ze eerder deze maand voor slechte moeder uitgemaakt in de Duitse media. Zo zou Damian vooral tijd met zijn vader doorbrengen en wanneer hij dan eens bij zijn moeder is zou hij altijd treurig kijken. Ook gaan de geruchten de ronde dat haar relatie met Fransman Guillaume Zarka op de klippen is gelopen.

Het gaat weer goed

Sylvie vertelt dat het nu weer goed met haar gaat en dat dit contract daarbij zeker heeft geholpen. "Ik zit lekker in mijn vel. Mijn contract bij RTL Duitsland wordt verlengd, ik ga weer Let's Dance doen en er komt meer nieuws aan. Kortom, het gaat goed."

Reageren