Sylvie van der Vaart spreekt als eerste in... RTL Boulevard

7 november 2013 13:16 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

Gisteren meldde SBS 6 nog trots dat Sylvie van der Vaart aanschuift bij Show Laat, nu laat concurrent RTL 4 weten eerder te zijn met een openhartig interview in RTL Boulevard. 

De directe aanleiding voor alle commotie in de vaderlandse showbizrubrieken is het bezoek van Sylvie van der Vaart (meisjesnaam: Meis) aan Nederland. Vandaag introduceert zij bij Honkemöller haar 'The Sylvie Collection', een eigen lingerielijn die onlangs in Parijs werd gelanceerd. 

Een paar vragen zullen vast over een nieuwe bh gaan, maar het liefst praten Show Laat én RTL Boulevard over de veelbesproken scheiding van topvoetballer Rafael van der Vaart. En natuurlijk over het daaruit voortvloeiende moddergooien met Sabia Engizek, haar voormalige vriendin, die nu een relatie heeft met Rafael en zelfs een kindje van hem verwacht.

Sylvie van der Vaart live bij Show Laat

Gisteren kondigde SBS 6 met trots aan dat Sylvie van der Vaart ruimschoots aan bod komt op de zender. Eerst gaat ze de hele dag op stap met verslaggever Koos van Plateringen. Dat is te zien in de vroege editie van Shownieuws

Maar het hoogtepunt is het volledig aan Sylvie gewijde Show Laat waar de veelgeplaagde presentatrice lijfelijk aanwezig is. Daarin praat ze natuurlijk over de nieuwe lingerie, maar Evert Santegoeds kennende zal hij goed doorvragen over de scheiding en het moddergooien.

Sylvie van der Vaart eerder bij RTL Boulevard

Grote concurrent RTL Boulevard slaat nu haar slag met een Sylvie-interview dat al tussen 18.30 en 19.30 uur te zien zal zijn. Ze zit dus niet live aan de desk bij het showbizprogramma van RTL 4, maar zal wel zo’n beetje haar hele verhaal doen. 

De zender zegt hierover: “Ondanks dat RTL Boulevard alle ontwikkelingen rond de scheiding van Sylvie en Rafael kritisch heeft gevolgd, heeft Sylvie toch besloten om vanavond in het RTL 4-programma haar hele verhaal voor het eerst op beeld te vertellen.“

Sylvie zal het onder andere hebben over het verdriet van de scheiding, haar zoontje Damian, de zwangerschap van Sabia en hoe zij het nieuwe koppel al het geluk van de wereld wenst. 

Meer over