Sylvie van der Vaart spreekt bij Show Laat

Show Laat op SBS 6 heeft donderdag een exclusief interview met Sylvie van der Vaart. Ze schuift aan bij Beau van Erven Dorens en Evert Santegoeds.

De directe aanleiding voor het interview is de introductie van 'The Sylvie Collection', een eigen lingerie collectie die onlangs in Parijs werd gelanceerd. Daarvoor gaat ze de hele dag op stap met Shownieuws-verslaggever Koos van Plateringen. Dat is te zien in de vroege editie van Shownieuws.

Scheiding

Maar het hoogtepunt komt is het volledig aan Sylvie gewijde Show Laat waar de veelgeplaagde presentatrice lijfelijk aanwezig is. Daarin praat ze natuurlijk over behaatjes, maar Evert Santegoeds kennende zal ook haar scheiding van Rafael en de daaruit voortvloeiende ellende ter sprake komen.

Bild

Sylvie gaf onlangs al een interview aan Bild waarin ze suggereert dat haar huwelijk met Rafael strandde omdat ze na haar kankerbehandeling met chemotherapie moelijk nog meer kinderen kan krijgen. „Ik weet al jaren dat Rafael meer kinderen wil, en ik vind het goed dat Rafael nu toch het kind krijgt dat ik hem niet meer kon geven.”

Scheiding

Volgens Sylvie was een scheiding onvermijdelijk: „Dat proces is al jaren aan de gang en er liggen verschillende factoren aan ten grondslag, maar er was niets dat iemand kon doen om het te stoppen.” In het interview rept Sylvie met geen woord over haar vermeende vreemdgangpraktijken.

Eerder in RTL Boulevard

Inmiddels heeft RTL 4 bekend gemaakt dat Sylvie van der Vaart nog eerder te zien zal zijn in RTL Boulevard, de grote concurrent van Show Laat. Ze zal haar verhaal niet live doen, maar het belooft wel een openhartig interview te zijn. 

Reageren