Sylvie van der Vaart wordt gezicht The Face

Sylvie van der Vaart wordt de presentatrice van The face, de nieuwe modellenwedstrijd die eind februari bij RTL 5 van start gaat.

Sylvie is in haar nopjes met de nieuwe klus. "Ik was meteen razend enthousiast toen de programmamakers mij benaderden voor The face. Het is geen groot geheim dat ik een enorme passie heb voor fashion en beauty. Dit format staat dus zo dicht bij me dat ik het dolgraag wil doen. Extra leuk is dat het ook binnen de RTL-familie is, net als de programma’s die ik in Duitsland presenteer."

Mediavrouw
De vrouw van voetballer Rafael van der Vaart is in Duitsland uitgegroeid tot een geliefde presentatrice van diverse grote tv-programma's. In 2010 werd ze door onze oosterburen nog uitgeroepen tot Mediavrouw van het Jaar en in 2011 mocht ze zich het Duitse Stijlicoon van het jaar noemen. Inmiddels kan ze bogen op een uitgebreide tv-carrière.
 
Aangewezen persoon
Paul Cormont, zenderdirecteur RTL 5: "Sylvie van der Vaart was voor RTL 5 al direct dé aangewezen persoon om het gezicht van dit nieuwe programma te worden. We zijn zeer vereerd dat zij haar agenda heeft vrijgemaakt om zich helemaal op The face te storten. Deze vakvrouw heeft niet alleen veel ervaring in het presentatievak, maar weet ook nog eens hoe de modellenwereld in elkaar steekt."

Absolute wereldtop
In The face gaan ervaren modellen de strijd aan om de absolute wereldtop te bereiken en een carrière als Doutzen Kroes en Mark Vanderloo te evenaren. De vrouwelijke en mannelijke modellen worden begeleid door een ervaren team van coaches en doen wekelijks echte opdrachten, zoals castings, runwayshows, videoclips en fotoshoots. Het model met de grootste potentie voor een internationale carrière wint. De namen van de coaches worden binnenkort door RTL 5 bekendgemaakt

Reageren