SYTYCD: de tweede liveshow

Zoals je al eerder kon lezen, vond er een dramatisch voorval plaats tijdens de eerste liveshow van So you think you can dance. Danser Lorenzo blesseerde zijn knie en moest daarom zijn optreden met partner Oona staken. Uiteindelijk bleken zijn kniebanden gescheurd.

Gelukkig kregen de twee wel genoeg stemmen van de kijker om door te gaan, maar helaas bleek Lorenzo's verwonding zo ernstig dat hij maar liefst zes weken uit de running is. Daarom maken presentatoren An en Dennis (foto) zondag tijdens de liveshow op RTL5 bekend wie zijn plaats inneemt in de top 16.

Naast Lorenzo's vervanger en Oona zijn er echter natuurlijk nog zeven andere koppels in de strijd. Televizier verklapt vandaag alvast wat ze dansen!


- Shiobian en Kris wisten vorige week indruk te maken met hun hip hop lyrical en gaan deze keer voor moderne dans op de tonen van Prince’s ‘Purple Rain’.- Suzanne en Samuel brengen Broadway met het nummer ‘Little Less Conversation’.- Marleen en Virgil wagen zich samen aan hip hop lyrical op ‘Ordinary People’ van John Legend. Voor stijldanseres Marleen een hele uitdaging.- Els en Angelo hebben al bewezen een indrukwekkende chachacha te kunnen dansen, maar hoe brengen ze het er deze week vanaf tijdens een quickstep op ‘Let’s Face The Music And Dance’ van Nat King Cole?- Evelien en Louis mogen een zwoele samba brengen op ‘Mas Que Nada’ van de Black Eyed Peas.

- Noi en Bruno gaan voor hip hop fast, op ‘4 minutes’ van Queen of Pop Madonna.- Omdat hun partners, Pablo en Rubiën, vorige week afvielen, vormen Michael en Saartje een nieuw koppel. Zij brengen moderne dans op het nummer ‘A Thousand Miles’ van Vanessa Carlton.

Reageren