SYTYCD: opvolger Lorenzo bekend

Zoals je al eerder kon lezen op Televizier.nl was er een vacature bij So you think you can dance. Danser Lorenzo (foto) werd door een knieblessure gedwongen te stoppen, en zondagavond werd bekend gemaakt dat de 20-jarige Remy zijn plek in gaat nemen.

Remy is een geluksvogel, want dit is al de tweede keer dat hij onverwacht terugkomt in het dansprogamma van RTL5. De 20-jarige hiphopdanser uit Amsterdam schopte het in eerste instantie tot het eerste gedeelte van Bootcamp in Amsterdam, maar viel af na de ballroom-ronde.

Valreep
Gelukkig scoorde hij met zijn filmpje in de Youtube-competitie van SYTYCD de meeste stemmen, waardoor hij een wildcard bemachtigde. Die gaf hem automatisch toegang tot het tweede gedeelte van het SYTYCD Bootcamp in Los Angeles.

In LA mocht hij zich bij de dertig beste kandidaten voegen, voor een laatste kans. Maar het lukte Remy niet om de jury nogmaals te overtuigen en de Top 18 te behalen.

Gaat het klikken?
Opvallend is dat eerste reserve voor de liveshows, Ewoud Fidom (die we nog kennen als danspartner van Gigi Ravelli in ’t laatste seizoen van Dancing with the Stars), niet de plaats van Lorenzo inneemt. Hij was helaas verhinderd omdat hij elders competities is aan het dansen.

Nu mag Remy dus alsnog opdraven tijdens de liveshows. Maar of het klikt met nieuwe danspartner Oona en de kijker, merken we later vanavond.

Hieronder zie je hem in ieder geval dansen tijdens het bootcamp in Los Angeles!

Reageren