SYTYCD | Terugblik liveshow twee

Ook tijdens de tweede liveshow van So You Think You Can Dance moesten er weer twee kandidaten de dansstrijd verlaten. Na een avond waar onder andere Nastascha en Eldrick bekroond werden door Dan Karaty als 'best couple of the show' waren er ook wat kritiekpuntjes.

Stefano moest na z'n macho jive toch nog iets stoerder worden terwijl de stoere Chico juist iets meer moest gaan performen (zelfs als de choreografie niet in zijn straatje past).

Blessure
Ook de eerste blessure van het seizoen is een feit: Lise heeft dankzij de moeilijke lift in de disco-routine tijdens de repetities een gekneusde rib opgelopen.

Evenlyne en Jesse
Uiteindelijk moesten Jesse en Evelyne het SYTYCD-podium verlaten en beide kandidaten bleven er best rustig onder. Evelyne: "Ik besef het nog niet helemaal. Je zit zo in de routine van met elkaar repeteren en samenleven, dat ga ik wel missen."

Op de vraag of ze het lastig vond om met een nieuw partner (Junes) te dansen, antwoordde ze: "Dat was wel moeilijk. Je werkt veel samen en dan moet je opeens binnen een week samen een stijl leren die je beiden niet kent. Normaal kun je elkaar dan gelijk een boost geven en dat was nu even wennen. Wat ik van Junes heb geleerd is dat hij altijd bezig was met nieuwe dingen toevoegen, het klikte wel tussen ons."

Concrete plannen voor haar danscarrière heeft ze nog niet: “Een echte dansdroom heb ik niet eigenlijk. Ik doe wel de hogeschool voor dans in België, dus ik wil er zeker mee verder. Bij een gezelschap dansen zou ik heel graag doen, maar ik zou ook wel danslerares willen worden. Ik ben nog echt aan het zoeken en wie weet wat er nog voor kansen komen? “

Jesse
Ook Jesse is na afloop erg relaxed over het einde van z’n SYTYCD-avontuur. Nadat hij toch wel wat tranen liet, kreeg Televizier de kans om de latin-danser wat vragen te stellen on stage.


Dit filmpje is gemaakt met de Nokia N8.

Reageren