SYTYCD | Topfavorieten verlaten de show

Er heerste een goede sfeer in de TV-studio Aalsmeer. De vijfde liveshow van So You Think You Can Dance ging van start. Deze week was de artiest niemand minder dan Kat Deluna.

Toch eindigde de avond met een domper. Op de eerste avond dat de kijker de macht compleet in handen had, kregen de 10 dansers een harde klap te verwerken: Chico en Raquel kregen de minste stemmen. En met name Chico zag dit niet aankomen.

Beste koppel
Raquel en Chico werden eerder op de avond door Dan Karaty nog uitgeroepen tot het best dansende koppel van de avond en ballroom-expert Euvgenia vergat zelfs naar de techniek van de hete tango te kijken. Toch kregen de twee favorieten niet genoeg stemmen en eindigde het SYTYCD-avontuur gisteravond voor hen.

Geschrokken
Na afloop heerste een verslagen sfeer op het podium in Aalsmeer. Hoewel de dansers blij waren dat ze weer een week dichter bij de finale zijn gekomen, waren ze geschokt dat de kijker deze beslissing maakte. Chico was al snel richting kleedkamers verdwenen, al hoorde Televizier.nl wel dat hij zich niet helemaal bij de macht van de kijker neerlegde en daarom liever niet over zijn vertrek wilde praten.

Raquel daarentegen bleek al helemaal vrede te hebben met haar exit. Ze vertelde ons over haar dansdromen, haar plannen voor deze week én haar voorspelling voor de finale!

Bekijk hier het interview met Raquel:


Dit filmpje is gemaakt met de Nokia N8

Reageren