Tafel van 5 naar 18.00 uur

De tafel van 5 verhuist van 19.00 naar 18.00 uur. Dat maakte Net 5 donderdag via een persbericht bekend. De tot nu toe slecht bekeken talkshow van Daphne Bunskoek en Katja Schuurman hoopt op de vroege avond meer kijkers te trekken.

Karin de Groot (programmaleider NET 5): "We hebben geluisterd naar de reacties van kijkers en besloten de uitzendtijdstippen te wijzigen. We geloven in De tafel van 5 en hopen dat op deze manier meer kijkers het programma weten te vinden. Daarnaast is het programma inhoudelijk aangescherpt, waardoor we verwachten een grotere groep kijkers aan te spreken."

Kijkers gezocht
De talkshow, waaraan naast Daphne en Katja onder andere ook Hedy d'Ancona, Tara Elders en Georgina Verbaan regelmatig meewerken, werd is nog tot en met vrijdag te zien op het populaire tijdslot van 19.00 uur. Het lukte het programma vooralsnog niet om een plekje te veroveren tussen grote trekkers als RTL Boulevard, DWDD en Shownieuws. Laten we hopen dat de beoogde doelgroep De tafel van 5 om 18.00 uur wél weet te vinden.

Reageren