Talpa maakt remake Everybody Loves Raymond

Talpa Fictie, kersvers onderdeel van het mediabedrijf van John de Mol, werkt aan een Nederlandse remake van de Amerikaanse comedyserie Everybody Loves Raymond.

Het is nog niet bekend wanneer Everybody Loves... op televisie komt en wie er in de serie gaat spelen, maar de opnames staan al gepland tussen half november 2010 en half februari 2011. Linda de Mol zal een van de hoofdrollen voor haar rekening nemen.

Good Cop, Mad Cop
Talpa Fictie heeft nog meer projecten lopen. Zo werkt bedrijf samen met SBS 6 aan de komische politieserie Good Cop, Mad Cop, met onder meer Jeroen van Koningsbrugge en Beau van Erven Dorens. De opnames staan tussen maart en mei 2011 gepland.

Talpa Fictie werkt ook aan de serie Divorce, dat ontwikkelt wordt voor Nederland 3 en aan de verfilming van de hitserie Gooische Vrouwen.

Linda de Mol werkt als producent bij Talpa Fictie, dat afgelopen weekeinde officieel werd opgericht. Regisseuse Will Koopman (Gooische Vrouwen, Terug Naar De Kust) is aangesteld als fictiemanager.

Familiebanden
Everybody Loves Raymond is een internationaal succesvolle en met Emmy's bekroonde comedyserie uit Amerika. CBS produceerde de serie tussen 1996 en 2005.

Sportjournalist Raymond Barone (Ray Romano) woont samen met zijn familie in dezelfde straat. De sitcom draait om het familieleven van Raymond met zijn vrouw Debra (Patricia Heaton), hun dochter Ally en de tweeling Michael en Geoffrey. Broer Robert is politieagent en in vele opzichten Raymond's tegenpool. Raymond's vader, de stoïcijnse Frank Barone, staat garant voor een dosis sarcastische humor en zijn moeder Marie steekt graag haar neus in andermans zaken.

Reageren