Stekker eruit

Talpa ziet geen toekomst meer in Astro TV

1 november 2019 15:24 | overig-tv-nieuws | Door Televizier

© ANP Kippa

Talpa Network stopt per 1 januari met AstroTV op SBS6, Net5, Veronica en SBS9. Dat heeft het tv-bedrijf van John de Mol vrijdag laten weten.

Talpa Network ziet geen toekomst meer voor Astro TV. De live-uitzendingen waar kijkers naartoe kunnen bellen voor een consult met een medium zijn vanaf 1 januari verleden tijd.

Nieuwe invulling Net5

Het besluit van Talpa Network om te stoppen met AstroTV hangt samen met de nieuwe invulling van Net5. Op de zender van Linda de Mol wordt per 1 januari overdag een geheel andere programmering uitgezonden en daar past AstroTV niet meer bij. Wat er dan wel te zien is, is niet te voorspellen. De komende maanden wordt bekend gemaakt welke programma’s de uitzendingen van AstroTV overdag op Net5 en in de nacht op de andere Talpa-zenders gaan vervangen.

Mediums bereikbaar

De producent van AstroTV, Smart Media Services b.v. , gaat wel door met AstroTV, maar dan online, telefonisch en via de app. Hierdoor kunnen mensen nog steeds advies vragen aan mediums. Over of de mediums dit nieuws al aan hadden zien komen, is niets bekend gemaakt.

Neonletters

Het satirische AVRO-programma Neonletters maakte jaren geleden een grappige sketch over Astro TV:

Meer over