Tandenborstelshow terug?

Tv-producent Blue Circle onderhandelt op dit moment met Nederland 3 over een mogelijke terugkeer van Uhhh... Vergeet je tandenborstel niet! Veel zekerheid is er nog niet, maar de kans bestaat dat de hilarische spelshow van Rolf Wouters weer op de buis komt.

Uhhh... Vergeet je tandenborstel niet!, dat halverwege de jaren '90 te zien was en werd gepresenteerd door Rolf Wouters (hij werd gesteund door meneer Sjon), was nooit een kijkcijferknaller. Het programma had echter wel een schare trouwe kijkers die de absurde humor en sfeer van het programma wel konden waarderen.

Vertrouwd
Blue Circle ziet in ieder geval heil in een terugkeer van het programma: "Er is op dit moment een sterke behoefte aan vertrouwde formats. Ik geloof dat het nu tijd is om het terug te brengen. Het zou perfect zijn op vrijdag- of zaterdagavond", aldus Monica Galer van Fremantle Media tegen Mediacourant. Of Rolf Wouters het programma weer zou gaan presenteren, is overigens nog niet bekend.

Koffers pakken
De tandenborstelshow was van 1995 tot 1999 op televisie te zien. Kandidaten moesten met ingepakte koffers naar de studio komen, want wie uit het publiek werd gekozen en daarna alle spellen won, werd nog dezelfde avond op het vliegtuig gezet om op vakantie te taan.

Rolf Wouters
Met Uhhh... Vergeet je tandenborstel niet! leek de naam van Rolf voorgoed gevestigd. Maar hij heeft nog veel meer programma's gedaan.

In vijftien jaar tijd presenteerde hij (met wisselend succes) de volgende shows: Bulldozer, Twins, Liefde op het eerste gezicht, Wedden dat..?, Rolf X alive, Now or never, Hoe verlies ik een miljoen?, Orde, orde, Uhhh... Vergeet je tandenborstel niet!, Who's talking, Wouters wondere woensdag, Big brother, Televisione di Rolfo, The hunt, Rolf's discotrain, De factor Rolf, Rolf's antwoordapparaat, Royal Rolf. Het laatste programma waarin hij te zien was, is het bij Talpa uitgezonden en volledig geflopte Sponsor Loterij superbal.

Reageren