Tanja Jess is drukker dan ooit

Ondanks dat ze niet meer voor de miljoenen kijkers van GTST speelt én een huwelijk en twee kinderen verder is, is actrice Tanja Jess naar eigen zeggen drukker dan ooit tevoren. Dat vertelt ze in Televizier 9, die vanaf dinsdag in de winkels ligt.

Tanja: "Ik heb mezelf een slag in de rondte gewerkt met een dagelijks radioprogramma bij 100% NL en de serie Wolfseind voor Omroep Brabant. En dan ben ik vorig jaar ook nog getrouwd en kreeg ik vlak daarvoor weer een kind. Ik heb nog nooit zo hard gewerkt."

Werk
Dat was overigens niet geheel vanzelfsprekend, zo besefte de nu 43-actrice zelf ook wel: "Ik was veertig toen ik Bobby kreeg. En als zwangere actrice ben je dan al gauw anderhalf jaar uit de running. Dat is het maar afwachten of er daarna nog werk komt. Maar ik ging voor een kind, voor het leven. ik deed wat m'n hart ingaf. Als je dat doet, komt het altijd goed."

Desalniettemin gaat ze alleen maar dóór, en dus is ze vanaf volgende week weer op de buis te zien in de serie Bloedverwanten, die vanaf donderdag 4 maart op Nederland 1 te zien is. "Ik zat me al te verkneukelen toen ik het script las", zo vertelt ze over die serie. Meer daarover is te lezen in Televizier 9, vanaf dinsdag overal verkrijgbaar!

Reageren