"Tatjana reden inzakkende kijkcijfers Diva's draaien door"

Volgens Patricia Paay zijn de kelderende kijkcijfers van Diva's draaien door voornamelijk te wijten aan haar collega diva Tatjana. Die zou te preuts en saai zijn.

In weekblad Story doet Patricia Paay pittige uitlatingen over haar mede-diva Tatjana.

Volgens Paay zou Diva's draaien door veel spannender kunnen zijn. "Het is veel te lief! Echt, ik vond het zo zoetjes allemaal. Dat is vooral aan Tatjana te wijten. Ze is echt een muts en heeft weinig tot geen humor. Zelden hoor ik haar iets grappigs roepen. Misschien komt het wel doordat Nederlands haar taal niet is."

"Patty en ik kunnen het al niet te heftig maken in het bijzijn van Tatjana, want dan heb je grote kans dat ze in huilen uitbarst. Kijk, Patty en ik zullen nooit vriendinnen worden, maar het werken met haar gaat wel. Tatjana is echt een tutje, zij zal nooit eens uit haar dak gaan. "

Preuts
Die tuttigheid uit zich ook in preutsheid, meent Patricia. "Dat zag je tijdens de aflevering dat we met bejaarden gingen zwemmen. Ze deed een badpak aan en sloeg daaromheen nog eens een handdoek. De kijkers mochten niets van haar lichaam zien. Ze had gewoon lekker een sexy bikini moeten aantrekken (...) Tatjana zelf heeft helemaal niets met bloot. Wellicht is dat de reden dat alle kerels bij haar weglopen."

 

 

Reageren