Tatjana Simic maakt nieuw tv-programma

Tatjana Simic gaat aan de slag met een nieuw tv-programma. De blondine gaat mensen helpen die niet lekker in hun vel zitten.

Tatjana Simic ontpopt zich als reddende engel en laat de deelnemers weer de zonnige kant van het leven zien. „Ik geef ze de kracht terug om hun leven een nieuwe, positieve wending te geven”, zegt Tatjana vandaag in het AD. „Het format past zo verschrikkelijk goed bij me!”

Rugzakje
Tatjana Simic gaat samen met een team experts proberen om de kandidaten er weer bovenop te helpen. Hierbij maakt ze gebruik van haar eigen rugzakje. „Als geen ander heb ik de afgelopen decennia leren omgaan met tegenslagen, zowel op het zakelijke, artistieke, persoonlijke als relationele vlak. Die levenswijsheden ga ik nu inzetten voor anderen.”

Nieuwe wagen
In februari verbrak de Kroatische stoot haar relatie met Peter Mijnen, die ze leerde kennen in het tv-programma Wie Kiest Tatjana?. „Peter was ontzettend lief en intelligent, maar geestelijk zaten we niet helemaal op hetzelfde niveau.” Lang treuren doet Tatjana niet. Ze wil Peter dan ook niet terug. „Ook op liefdesgebied rijd ik nooit achteruit, juist altijd vooruit, maar dan wel in een nieuwe wagen.” 

Lees ook:
Tatjana Simic weer vrijgezel 
Tatjana zoekt de ware op tv 

Reageren