Tatjana zoekt dé ware op TV

Binnenkort kan Nederland een kijkje nemen in het liefdesleven van de recent vrijgezel geworden blondine. Tatjana Simic gaat in haar nieuwe programma, dat uitgezonden zal worden bij RTL 4, Wie Kiest Tatjana op zoek naar de ware. Dat meldt de Telegraaf donderdag.

Tatjana was naar eigen zeggen al vaker gevraagd voor een dergelijk programma maar vond het nu wél een goed idee.

"Ik had al twee keer eerder, een paar jaar geleden, nee gezegd. Ik vond nu dat de tijd er rijp voor was, ik vind dat ik autoriteit heb met mijn ervaringen, haha. We gaan het integer en oprecht brengen."

Gevoelsdier
De blondine wil niet zomaar een man, ze weet dan ook niet of ze erin zal slagen om met een man aan haar zijde het programma te eindigen. "Als je een goede relatie aan wil gaan, moet er veel gepraat worden. Het is een verrassing voor mij wat daar nu uitkomt. Ik wil heel graag een leuke, lieve, aardige, zorgzame man om mijn leven mee te delen. Ik ben een gevoelsdier, zonder liefde begin ik nergens aan. Ik kijk gewoon of dit experiment me de ware brengt, als het niet gebeurt, gebeurt het niet," aldus Simic.

Prince charming
Wie zich opgeeft voor het programma moet weten:"Ik ben niet de makkelijkste vrouw, de mannen krijgen een dobber aan mij. Ik heb veel meegemaakt. Er is weinig wat ik niet weet van relaties." Lacht: "Ik kan op wel honderd dingen afknappen, maar zij ook bij mij. De kleur sokken, een bepaald accent, niet verzorgd, iemand die geen manieren heeft… Ik hou van galante, lieve mannen, ik ben altijd nog een dame. Het mag ouderwets zijn, maar bij de deur openhouden smelt ik al."

Reageren