Taylor is nog altijd de mooiste in The Bold and the Beautiful

In enquêtes op fansites van de soap trekt Taylor Hayes bijna altijd aan het langste eind.

En dat terwijl Hunter Tylo, die de rol sinds 1990 speelt, begin deze maand 50 werd en in de serie toch concurrentie heeft van diverse jonge, beeldschone actrices.

'Goede genen'
Hoe krijgt ze het voor elkaar? Zelf houdt Hunter het op ‘goede genen’ die haar jeugdig en aantrekkelijk houden. Maar ze kan niet ontkennen dat ze de natuur hier en daar een handje heeft geholpen. Uit foto’s van ‘voor en na de behandeling’ blijkt dat onder meer haar lippen zijn opgespoten, de huid van haar gezicht is gladgetrokken en haar borsten zijn vergroot. 

Zonde
Volgens een aantal plastisch chirurgen is het wat te veel van het goede en doen de ingrepen afbreuk aan haar natuurlijke schoonheid. Gezien de uitslagen van de polls zijn lang niet alle Bold-fans het daarmee eens.

Op zoek naar geluk
Intussen maakt Hunter Tylo het uitstekend. De drama’s (zoon verdronken, gewelddadige ex, echtscheiding) liggen achter haar en ze is gelukkig getrouwd met de tien jaar jongere Gersson Archila. Haar personage moet nog nieuw geluk vinden, maar lang zal het niet meer duren: over iets meer dan drie maanden stapt Taylor weer in het huwelijksbootje.

Reageren