Televizier 1 ligt nu in de winkel!

Elementary, de nieuwe hitserie uit Amerika staat op het punt om Nederland te veroveren. Tenminste, als deze moderne versie van Sherlock Holmes ook bij ons aanslaat.

Aan de cast zal het zeker niet liggen: Jonny Lee Miller (bekend uit Dexter) zet een ijzersterke Sherlock Holmes neer, die na een drugsverslaving Scotland Yard verruild voor een afkickkliniek in de Verenigde Staten. Daar ontmoet hij zijn trouwe hulpje Joan Watson. Inderdaad, in Elementary wordt de beroemde speurneus bijgestaan door een vrouw. En niet zomaar eentje, want niemand minder dan Lucy Liu kruipt in de huid van Watson. Zo zijn er nog meer succesfactoren in de nieuwe detectiveserie, maar die kan je lezen in de Televizier nummer 1.

Opoe Withof

’t Schaep In Mokum bewijst dat niet alle goede series uit Amerika komen. In alweer het vierde deel uit de reeks bevinden de personages zich in de jaren 80. En dat is best even wennen. Lees in de nieuwe gids hoe het ook alweer zat met Lena, Lukas, Arie, Ko, Riek, Door, Greet en Huipie. Ze zijn door de jaren heen veel veranderd en wonen na hun uitstapje naar Spanje weer in Nederland. En wat is er gebeurd met Opoe Withof? In ’t Spaanse Schaep blies ze overduidelijk haar laatste adem uit, maar toch duikt ze in het nieuwe seizoen weer op…

Hollands vermaak

Meer Hollands vermaak in het vernieuwde Wat Vindt Nederland? Behalve een nieuw gezicht, Jojanneke van den Berge, zijn ook de teamcaptains ververst. Het cabaretduo Veldhuis en Kemper neemt de taken van oud-captains Peter Heerschop en Katja Schuurman over. Hoe de nieuwe aanwinsten het ervan afbrengen vroeg Televizier in een interview met Jack Spijkerman en Jojanneke van den Berge.

En verder:

* Wegdromen in de gratis reisspecial
* André van Duin is terug met Animal Crackers
* Raffaëla, de Beste Zanger van Nederland?
* 5 vragen aan Jeroen Spitzenbergen
* Nog één keer Kinderen Geen Bezwaar
* Gorden Ramsay is (nog altijd) boos
* Boer Christiaan zoekt een vrouw
* Art Rooijakkers vertelt over Wie Is de Mol?
* Moordvrouw helpt een bekende van Sinterklaas
* 163 tv-tips
* En meer!

Reageren