Televizier 16 ligt nu in de winkel

De nieuwe Televizier ligt vanaf vandaag in de schappen. Met een interview met Gordon, een nieuw seizoen De jongens tegen de meisjes en Nederlandse Hollywoodvrouw Yolanda vertelt over haar trouwdag.

Gordon geeft vanaf donderdag in Hotter than my Daughter weer kledingadvies aan slecht geklede moeders én vaders. „Een nieuw aspect is dat niet alleen de moeders, maar ook de vaders een make-over kunnen krijgen. De stoerste mannen zijn zo lief dat ze werkelijk alles met zich laten doen.”

Jongens vs. meisjes
Zaterdagavond is de aftrap van een nieuw seizoen De Jongens tegen de Meisjes, waarin het team van Chantal en Tijl weer gekke opdrachten, idiote vragen en pittige dilemma's voorgeschoteld. Chantal krijgt in de eerste aflevering hulp van Georgina Verbaan, Keet (van Telekids) en Natasja Froger. Tijl ontvangt Jamai Loman, Robert de Hoog en Jeroen Nieuwenhuize.

Nederlandse Hollywoodvrouwen
In de laatste aflevering van Nederlandse Hollywoodvrouwen is te zien hoe Yolanda straalt in haar bruidsjurk. „Dit was naast de geboorte van kinderen echt de mooiste dag van mijn leven. We hadden zo'n 240 gasten onder wie Dr. Phil, Seal, Donna Summer en Muhammad Ali”, vertelt Yolanda over haar grote dag.

Dit is mijn Lijf
Maaike Schutjes krijgt heel wat voor haar kiezen als tandarts in Dit is mijn Lijf. „Ik ben heel wat gewend en kijk nergens meer van op. Wel heb ik een keer een meisje in mijn praktijk gehad, die al twee jaar haar tanden niet had gepoetst.” 

En ook nog:
Sigaretten, drank en overspel in het vierde seizoen van Mad Men, 5 vragen aan Owen Schumacher over zijn programma Nep!, waarin hij op zoek gaat naar alles wat nep is in de wereld om ons heen en Eric Corton over zijn rol in de telefilm Laptop. 

Reageren